Contractmanagement

U zou het misschien niet verwachten, maar het beheren van uw contracten kan een dure aangelegenheid zijn. Beheert u lopende contracten niet op de juiste manier dan loopt u het risico dat deze stilzwijgend verlengd worden met alle gevolgen en kosten die daarbij horen.

Wij beheren al uw lopende contracten en waarschuwen u tijdig wanneer deze aflopen of wanneer veranderingen in de markt u voordeel kunnen opleveren. Zo bent u altijd verzekerd dat u geen ongewilde verlenging heeft en dat u altijd de beste prijs/kwaliteit verhouding heeft.

In de praktijk blijkt dat nagenoeg iedere onderneming kan besparen op haar lopende contracten. Wij controleren uw bestaande contracten op mogelijkheden en voeren, indien gewenst zelfs de onderhandelingen voor u. In de regel weten wij besparingen tot 30% te realiseren. Zo garanderen wij dat u altijd de beste deal tegen de beste prijs heeft.

Wij staan u bij als u geconfronteerd wordt met een niet betalende debiteur. Wij overleggen met u wat de juiste aanpak is. Wilt u uw debiteur behouden en kan er misschien nog een regeling getroffen worden? Of is dat niet zinvol en moet er geprocedeerd worden?
Maatregelen die wij kunnen nemen zijn;
– Beslaglegging
– Betaling afdwingen bij de rechter
– Kort geding starten
– Faillissement aanvragen

Het zakelijke rechtsbijstand abonnement van Let’s do Business dekt altijd eerstelijns juridisch advies (dit kan per telefoon of e-mail). Eerstelijns juridisch advies doelt op directe beantwoording van (korte) juridische vragen. Denk bijvoorbeeld aan een vraag van een opdrachtgever of een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van een jaar wel een proeftijd mag hebben van twee maanden.

Let’s do Business maakt een verschil tussen doelgroepen en erkent namelijk dat iedere doelgroep andere wensen en andere juridische dienstverlening nodig heeft.

U kunt al je vragen stellen over alle zakelijke juridische vraagstukken binnen het Nederlandse recht. Daarnaast beschik je ook over de mogelijkheid om een vragen stellen over het internationale recht.

Onze ervaring is dat je in verreweg de meeste gevallen als ondernemer met het door ons gegeven eerstelijns juridische advies verder kunt.

In die gevallen dat verdere ondersteuning gewenst is, of in zaken dat er bijvoorbeeld geprocedeerd moet worden kunnen we je uiteraard ook bijstaan. Dit noemen we het tweedelijns juridisch advies. Denk hierbij aan brieven schrijven, contracten opstellen, corresponderen (of bellen) met de wederpartij of indien nodig procederen.

ZZP Abonnement

Wij herkennen de uitdaging van iedere zelfstandige, dus ook die van jou. Als ZZP-er is er altijd wel een onderdeel wat in de Tweede Kamer wordt besproken wat jouw situatie drastisch kan veranderen.
Onder andere het aangaan van nieuwe samenwerkingen, hebben directe invloed op jouw juridische situatie. We krijgen dagelijks met situaties van ZZP-ers te maken, daardoor kun jij gebruik maken van een schat aan ervaring op juridisch gebied.

Van ons mag je verwachten dat we er zes dagen per week voor je zijn, om je verder te helpen en te werken aan focus op de groei van jouw business, zonder juridisch gedoe.

Aantal Medewerkers 0
Onbeperkt Eerstelijns Advies
Onbeperkt Online Kennisbank
Algemene Voorwaarden Scan
Incasso Procedure
Contractbewaking

Prijs: €20,- per maand, looptijd overeenkomst 12 maanden

Aantal Medewerkers 0
Onbeperkt Eerstelijns Juridisch Advies
Onbeperkt Online Kennisbank
Algemene Voorwaarden Scan
Incasso Procedure
Documentenscan Max 5 pagina’s
Tweedelijns Advies 1/2 uur gratis

Prijs: €30,- per maand, looptijd overeenkomst 12 maanden

MKB Abonnement

Het midden en klein bedrijf is een belangrijke economische motor in Nederland. Wanneer je bedrijf groeit en daarmee het aantal medewerkers, groeit ook het risico op juridische aangelegenheden.

Daarom is er het MKB Abonnement voor al je juridische kwesties. Als wij contracten moeten doorlichten of incassoprocedures moeten opzetten, wij zijn er voor jou en jouw onderneming. Ook als je nu al met een vraag zit.
Je bent per direct welkom om je vraag bij ons te stellen en wij doen er alles aan je praktisch op weg te helpen.

Aantal Medewerkers 2 – 30
Onbeperk Eerstelijns Advies
Onbeperkt Online Kennisbank
Algemene Voorwaarden Scan
Documentenscan Max 10 pagina’s
Tweedelijns advies 1 uur gratis
Incasso Procedure
Contractmanagement

Prijs: €50,- per maand, looptijd overeenkomst 12 maanden

Aantal Medewerkers 30+
Onbeperkt Eerstelijns Advies
Onbeperkt Online Kennisbank
Algemene Voorwaarden scan
Documentenscan max. 20 pagina
Tweedelijns advies 2 uur gratis
Incasso Procedure

Prijs: €75,- per maand, looptijd overeenkomst 12 maanden

Bedrijfsnaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Rechtsgeldig vertegenwoordigd door (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon (verplicht):

Opdrachtgever kiest voor onderstaand contractmanagement pakket.

U heeft gekozen voor het ZZP Basis pakket en betaald hiervoor €20,- per maand voor een periode van ten minste 12 maanden. Facturatie geschiedt per kwartaal vooraf.
U heeft gekozen voor het ZZP Extra pakket en betaald hiervoor €30,- per maand voor een periode van ten minste 12 maanden. Facturatie geschiedt per kwartaal vooraf.
U heeft gekozen voor het MKB Basis pakket en betaald hiervoor €50,- per maand voor een periode van ten minste 12 maanden. Facturatie geschiedt per kwartaal vooraf.
U heeft gekozen voor het MKB Extra pakket en betaald hiervoor €75,- per maand voor een periode van ten minste 12 maanden. Facturatie geschiedt per kwartaal vooraf.


Datum (verplicht)

Ondertekend te (verplicht)

Handtekening (verplicht)

©2018  Let's Do Business|  Disclaimer | Contact | Algemene voorwaarden | Partner worden?

Login met uw gegevens

Forgot your details?