Offerte check

Bent u op zoek naar een product of dienst? Heeft u reeds een of meerdere offertes ontvangen? Wilt u zeker weten dat u de beste deal met de beste voorwaarden krijgt?

Let’s do Business biedt u de mogelijkheid om kosteloos de door u ontvangen offerte(s) te laten checken. Met een landelijk netwerk van meer dan 600 leverancier kunnen wij uw offerte(s) eenvoudig laten beoordelen op prijs en kwaliteit. Hierdoor bent u verzekert van de beste deal.

Hoe werkt het?

U stuurt de betreffende offerte(s) naar ons toe. Dit kan digitaal via het formulier op deze pagina of per email. Na ontvangst van uw offerte(s) ontdoen wij deze van uw bedrijfsgegevens en de gegevens van de aanbieder zodat u niet onnodig wordt gebeld door andere aanbieders. Vervolgens zetten wij de offerte door naar onze leveranciers welke een tegenvoorstel mogen doen. Het beste voorstel leggen wij vrijblijvend aan u voor waarna u zelf beslist of u het voorstel aanneemt of niet. Wanneer u het voorstel dat wij u doen aanneemt brengen wij u in contact met de betreffende aanbieder.

In de praktijk weten wij zo een besparing van gemiddeld 20% te realiseren.

Heeft u liever dat wij het gehele offerte traject voor u uit handen nemen en optreden als uw persoonlijke inkoper. Dan is dat ook mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)Indien u kiest voor verzending per e-mail, stuur uw offerte(s) dan naar [email protected] onder vermelding van offerte check.

©2018  Let's Do Business|  Disclaimer | Contact | Algemene voorwaarden | Partner worden?

Login met uw gegevens

Forgot your details?