Partner worden

De partner programma’s van Let’s do Business bieden u een leuke en eenvoudige manier om extra inkomsten te genereren. Wanneer u klant bent van Let’s do Business en tevreden bent over onze diensten kunt u deelnemen aan een van deze programma’s en onze diensten aanbieden aan uw relaties. Voor iedere succesvol afgeronde deal ontvangt u een aantrekkelijke commissie.

U kunt kiezen uit twee verschillende programma’s te weten;

  • Het partner programma
  • Het partner+ programma

Partner programma
Als partner van onze diensten kunt u deze aanbieden binnen uw eigen netwerk. Als dank voor de promotie die u voor ons doet belonen wij u met een aantrekkelijke commissie van 10%.

Partner+ programma
Geloofd u net als wij dat iedere onderneming zou moeten kunnen profiteren van de voordelen die wij bieden? Dan heeft u de mogelijkheid om deelnemer te worden aan ons partner+ programma.  U biedt dan onze diensten niet alleen binnen uw eigen netwerk aan, maar ook daarbuiten. U krijgt de beschikking over uw eigen portal en website. Natuurlijk trainen wij u zodat u van de hoed en de rand weet en ons concept geen geheimen meer voor u heeft.  Let’s do Business gelooft in samenwerken op basis van gelijkwaardigheid. Daarom ontvangt u een commissie van 50%.

Voor meer informatie of deelname aan het een van onze programma’s? neem dan contact met ons op. Onze medewerkers leggen u graag alles uit.

©2019  Let's Do Business|  Disclaimer / Privacy| Contact | Algemene voorwaarden | Partner worden?

Log in with your credentials

Forgot your details?