Sales Support

Let’s Do Business biedt u twee soorten sales support aan. Op basis van No Cure No Pay of dedicated sales. Bij de eerste betaalt u een vergoeding voor iedere lead of verkoop. Bij de tweede betaald u een vast, vooraf besproken, vergoeding. Neem contact met ons op voor meer informatie.

SALES

Sales is een breed begrip en omvat een heel scala aan methoden en benaderingen. Let’s Do Business stemt de verkoopmethode af op u als klant. Cold calling, canvassen, gekwalificeerde afspraken maken, win back, Retentie of online verkoop een selectie van de mogelijkheden. Het resultaat is leidend

COLD CALLING

Cold Calling of koude acquisitie is een onderdeel van sales waar menig salespersoon geen warme gevoelens bij krijgt. Bedenk wel dat iedere bestaande klant is begonnen als een koude lead. Let’s Do Business maakt van elk koud contact een warme relatie. Wij werken volgens de consultative selling methode, gericht op een langdurige zakelijke relatie.

AFSPRAKEN MAKEN

Agenda planning en het maken van afspraken uitbesteden kan een bijzonder efficiënte manier zijn om als bedrijf schaalgrootte te bereiken. Betaal alleen voor gekwalificeerde afspraken die hebben plaatsgevonden. Laat uw account- en sales mensen zich richten op direct klantcontact.

©2018  Let's Do Business|  Disclaimer | Contact | Algemene voorwaarden | Partner worden?

Login met uw gegevens

Forgot your details?