Scan aanvragen

Deze pagina geeft u een overzicht van alle componenten die wij aanbieden. Het enige, dat u hoeft te doen, is het formulier invullen en op verzenden klikken. Onze backoffice neemt na ontvangst van uw aanvraag contact met u op om uw wensen en eisen te bespreken.

Na het afronden van de kostenscan ontvangt u van ons een besparingsvoorstel. U bepaalt zelf of u het voorstel aanneemt of niet. Wanneer u een voorstel accepteert betaalt u over de besparing, die wij voor u realiseren een kleine bemiddelingsfee.

Indien wij voor een kostenscan aanvullende informatie nodig hebben, kunt u de benodigde stukken eenvoudig via ons systeem naar ons uploaden.

Wij bewaken kosteloos uw lopende contracten

U zou het misschien niet verwachten, maar het beheren van uw contracten kan een dure aangelegenheid zijn. Beheert u lopende contracten niet op de juiste manier dan loopt u het risico dat deze stilzwijgend verlengd worden met alle gevolgen en kosten, die daarbij horen.

Wij beheren kosteloos al uw lopende contracten en waarschuwen u tijdig wanneer deze aflopen of wanneer veranderingen in de markt u voordeel kunnen opleveren. Zo bent u altijd verzekerd, dat u geen ongewilde verlenging heeft en dat u altijd de beste prijs/kwaliteit verhouding heeft.

Affiliate programma

Bent u tevreden over onze diensten?
Promoot ons dan binnen uw netwerk en ontvang aantrekkelijke commissies.

Voor meer informatie of deelname aan het affiliate programma neem contact met ons op.

Meest gestelde vragen

De hoogte van de besparing hangt af van uw huidige prijs en de duur van uw contracten. Gemiddeld realiseren wij een besparing van 26% op uw bedrijfskosten.

Nee u bent nooit verplicht om akkoord te gaan met een voorstel dat wij u doen. U bepaalt zelf of u een voorstel aanneemt of niet.

Nee, wanneer u akkoord geeft op een voorstel gaat u een overeenkomst aan met de betreffende leverancier.

U betaalt alleen een kleine bemiddelingsfee van €50,- wanneer u akkoord gaat met een voorstel.  Aangezien wij niet als een collectief werken, maar actief voor u gaan onderhandelen met de verschillende leveranciers zult u begrijpen dat wij kosten maken. Deze kosten zijn verwerkt in de bemiddelingsfee. Kunnen wij geen besparing realiseren, dan zijn deze kosten voor ons en betaalt u niets.
U loopt dus geen enkel risico en betaalt alleen een vergoeding bij succes.

Let’s Do Business werkt samen met geselecteerde partners en experts.
Zo bent u altijd verzekerd van de beste deal tegen de beste voorwaarden.

Na aanvraag van een scan nemen onze experts contact met u op om uw wensen en eisen te bespreken. Na deze inventarisatie ontvangt u een voorstel. U bepaalt zelf of u dit voorstel accepteert.

Let’s Do Business is constant op zoek naar nieuwe besparingsmogelijkheden voor onze relaties. Bedrijven, die producten en/of diensten aanbieden, die interessant zijn, kunnen zich voor het Shared Services Center aanmelden als leverancier. Wij nodigen hen graag uit voor een kennismakingsgesprek.

[honeypot mybotss]

Bedrijfsgrootte (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode: (verplicht)

Plaats (verplicht)

Contactpersoon (verplicht)

Functie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Welke scans wilt u aanvragen?
EnergieTelecomJuridischHRMMobiliteitICTFinancieel/accountancyAfvalPrintingDrukwerkKantoorartikelenFactoringContract managementHuisvestingVerzekeringenContent marketing

Ik ben beslissing bevoegd (verplicht)

©2018  Let's Do Business|  Disclaimer | Contact | Algemene voorwaarden | Partner worden?

Login met uw gegevens

Forgot your details?