Webdesign

Een website is het online visitekaartje van uw bedrijf en het eerste wat potentiële klanten van u zien. Let’s do Business heeft jarenlange ervaring met het bouwen van visueel aantrekkelijke websites en besteed veel zorg aan de technische aspecten. Hierdoor bent u verzekert van een goed werkende en aantrekkelijke website voor uw klanten.

Online shoppen wordt steeds populairder onder consumenten en dat zal door de enorme stijging van webshops alleen maar toenemen. De fysieke winkels worden ‘gebruikt’ om producten vooraf te bekijken, waarna het product online wordt gekocht. Let’s do Business bouwt webshops die voor zowel u als u klanten duidelijk en begrijpelijk zijn.

Grote bedrijven als Amazon, BOL.com en Zalando maken gebruik van het Multi Vendor principe. Met onze Multi Vendor Shop kan iedere  ondernemer die is aangesloten  zijn eigen webshop opzetten binnen een centrale webshop. In het overzichtelijke dashboard krijgt u snel inzicht in uw verkopen. U creëert samen met collega ondernemers een gezamenlijke webshop gevuld met een gevarieerd aanbod van producten en diensten.

Let’s do Business is van mening dat iedere ondernemer moet kunnen beschikken over een website. Wij begrijpen dat niet iedere ondernemer hetzelfde budget te besteden heeft. Daarom bieden wij verschillende pakketten aan variërend van low budget tot maatwerk.  Wat uw budget ook is, Let’s do Business  helpt u met het realiseren van uw eigen website.

Een kleine greep uit onze portfolio

©2018  Let's Do Business|  Disclaimer | Contact | Algemene voorwaarden | Partner worden?

Login met uw gegevens

Forgot your details?